Fényőrzők Fényőrzők
Kováts Róbert - Fényőrzők
A Leahen család történetének 2. része

Nyár éjszaka a misztikumát őrző Donnelly tónál. Egy öregúr, Benjamin csoszog ki a kórházi szobája erkélyére, s teleszkópjával a csillagokat kezdi fürkészni. Egyszer csak valami döbbenetes jelenséget pillant meg a tó túlpartján. A szemközti háznál megmagyarázhatatlan, különös fények jelennek meg, melyek rabul ejtik őt.

Néhány héttel később Benjamin úgy távozik el a földi síkról, hogy senkinek nem tudta elmondani, milyen csodának volt szemtanúja. A nyughatatlan és kíváncsi lélek úgy dönt, átsuhan végre a túlpartra, hogy megfejtse a titkot. A nyaralónál egy fénylény várja, Navina, aki feltárja Benjamin előtt a ház és az itt történt események titkát.

Fény lobbant fel a világban, melyet életben kell tartani, míg a Fény már képes önmagától is ragyogni. Őrizni kell a lángot, mely világítótoronyként fog ettől kezdve vonzani embereket, lelkeket. Benjamin lett a kiválasztott, akinek feladata, hogy mennybéli hazatérése előtt óvja és ápolja a világnak eme kicsiny, ám fontos pontját.

A tóparti ház hamar a látszólag megmagyarázhatatlan csodák színterévé válik, ahol a virágok sosem hervadnak el, ahol a különös, szívet melengető jelenségek a mindennapok részei és a gondoskodás földöntúli melegsége vigyáz a bentlakókra és látogatókra.
Kiadó:
Magánkiadás
Szerző:
Kováts Róbert
Cím:
Fényőrzők
ISBN:
978-615-00-8645-3
Nyelv:
Magyar
Formátum:
Ragasztókötött
Terjedelem:
240 oldal
Méret:
135 x 200 mm
Megjelenés:
2020
E-könyv Az e-könyv ára:
2.490 Ft
Nyomtatott könyv A nyomtatott könyv ára:
4.990 Ft

Olvasóink mondták