Fényben járók Fényben járók
Kováts Róbert - Fényben járók
A Leahen család történetének 1. része

Egy család tart az utolsó közös nyaralásukra a hegyek közt megbújó, misztikus Donnelly tóhoz. Az odaadó férj és családapa, Daniel, a legókat és a kutyáját imádó kisfiú, Pete, valamint az egykor ragyogó és életvidám anyuka, Joyce. Joyce, akinek már csak hónapjai vannak hátra…

Másfél év keserves küzdelem után a rák legyőzte a nőt, s most a Leahen család arra készül, hátha találnak egy perc nyugalmat maguknak a tóparti házban. De mindez nem sikerül; a veszteség gondolata túl terhes, túl hatalmas és fullasztó. Váratlanul egy látogató toppan az életükbe, egy különös fiatal lány, Curry, aki melléjük szegődik egy időre. Curry és Joyce közt első pillantásra valami megmagyarázhatatlan kötelék szövődik, mely jótékonyan hat a nőre.

Hamar felismerik, hogy valami rendkívül különleges van a látogatójukban, Curry személyének varázsa mindegyikükből azt hozza elő, amire éppen szükségük van. A család napról-napra megtapasztal valamit, amiről addig álmodni se mertek. Különleges út veszi kezdetét a lelkük mélyén, mely valódi csodákat tartogat a család számára, az eltemetett titkokról lehull a lepel, s meglelik a boldogságukat ott, ahol elképzelhetetlennek vélték.

És végül meglátják, ki is valójában a rejtélyes látogatójuk, aki Joyce-t élete legnehezebb döntése elé állítja…
Kiadó:
Magánkiadás
Szerző:
Kováts Róbert
Cím:
Fényben járók
ISBN:
978-615-00-3960-2
Nyelv:
Magyar
Formátum:
Ragasztókötött
Terjedelem:
384 oldal
Méret:
135 x 200 mm
Megjelenés:
2019
E-könyv Az e-könyv ára:
2.490 Ft
Nyomtatott könyv A nyomtatott könyv ára:
5.690 Ft
Hangoskönyv A hangoskönyv ára:
4.990 Ft

Olvasóink mondták